ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κουζίνες, Πλυντήρια

Καφετιέρες, Κουζίνες

Καφετιέρες, Φούρνοι

Εντοιχιζόμενες, Ηλεκτρικές Συσκευές

Wishlist

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε την Wishlist
GreekEnglish (United Kingdom)
Αρχική Η Εταιρεία
Η εταιρεία

To κατάστημα μας ειναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1966 στην περιοχή του Ζωγράφου. Η πολυετή παρουσία της στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών μας δίνει τη δυνατότητα να προβλέπουμε τόσο τις εξελίξεις της αγοράς, όσο και τις ανάγκες των καταναλωτών. Οι ενέργειές μας και η λειτουργία μας ήταν και παραμένουν πελατοκεντρικές. Στόχος μας είναι η συνέχιση της διαφοροποίησης μας στην αγορά με την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υποστήριξης του πελάτη. Μέσα απο τα καταστήματα μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης  πρίν αλλα και μετά την πώληση.

Το elecricdeals.gr είναι το νέο μας, ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο προσφέρουμε μοναδικές προσφορές και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Με την εξειδίκευση, τη προσωπική επαφή με τους πελάτες καθώς και τις  καλύτερες τιμές θα είστε ικανοποιημένοι και θα συνεχίζετε να μας ακολουθείτε στη πορεία μας.  Είμαστε κοντά σας και πάντα με την βοηθεία σας θα συνεχίζουμε να  βελτιωνόμαστε. 

Καλώς ορίσατε στο electric deals!


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σκούπες, Κουζίνες

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια, σκούπες

Ηλεκτρικές σκούπες