ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κουζίνες, Πλυντήρια

Καφετιέρες, Κουζίνες

Καφετιέρες, Φούρνοι

Εντοιχιζόμενες, Ηλεκτρικές Συσκευές

Wishlist

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε την Wishlist
GreekEnglish (United Kingdom)
Τρόποι Αποστολής

Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο και τον τόπο παράδοσης. Η αποστολή γίνεται με εταιρία Courier.

Συνοπτικά ισχύουν τα παρακάτω:

(Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.)
 

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1. Δωρεάν παραλαβή από τα καταστήματα μας (Πολυφήμου 3, Ζωγράφου ή Τραυλαντώνη 48, Ζωγράφου) κατόπιν επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

2. Παράδοση στο σπίτι σας με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100 ευρώ.Για αγορές από 100 ευρώ και κάτω υπάρχει επιβάρυνση 6 ευρώ.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δωρεάν αποστολή εώς το πρακτορείο Αθήνας για αγορές άνω των 100 ευρώ και παράλληλη συνεννόηση με το κατάστημα μας, για το κόστος της παράδοσης εώς τον τελικό προορισμό.

Για αγορές από 100 ευρώ και κάτω υπάρχει ελάχιστη επιβάρυνση 6 ευρώ. Από το πρακτορείο εώς τον τελικό προορισμό η χρέωση  εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος του προιόντος κατ'όπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

* Οι χρεώσεις για παραδόσεις προϊόντων μεγάλου όγκου ισχύουν με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο (2) ατόμων (μεταφορέων), είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει επιπλέον χρέωση.

* Στην περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού η χρέωση ανέρχεται στα 100€ (συμπερ/νου ΦΠΑ)


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σκούπες, Κουζίνες

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια, σκούπες

Ηλεκτρικές σκούπες